Motionsfodbold

Info

Holdet er pt sat i bero. Vi har i SIF et seniorhold (8 mands) og et veteranhold (7mands for 40+ år), hvor du er meget velkommen. Se mere her på siden under holdoversigt.
_________________________________________

Sædder IF er gået med på bølgen med bevægelse for livet og har sat gang i et motionsforboldhold for mænd (seje kvinder må gerne deltage). Tag gerne din bror, nabo eller arbejdskollega med under armen – vi spiller bare for sjov, fordi det er sjovt!

Motionsfodbold for mænd er et træningstilbud til mænd, der elsker spillet på grønsværen, men som ikke ønsker at være bundet af et turneringsprogram. Det handler om legen med bolden og glæden ved spillet. Kvinder er også velkomne – hvis interessen er tilstede vil SIF arbejde på at oprette et kvindehold.

Der spilles som udgangspunkt hver mandag på boldbanen kl 19.00-20.00 – Derefter starter 3. halvleg.
Men ring til kontaktpersonen inden du kommer forbi, så I er sikre på, at der er nok til et hold.

Sæsonen er delt i to – forår og efterår – hvor kontingentet er kr 200,- pr. sæson

Kontaktperson er Poul Erik Graae Tlf.: 2091 3187

Konceptet kombinerer styrketræning og fodboldøvelser i et fleksibelt 12 ugers træningsforløb. Styrketræningen sikrer en optimal opvarmning, der mindsker risikoen for skader og øger spillernes styrke gennem effektive og varierende øvelser. Fodbolddelen giver inspiration til sjove øvelser og spil, der gør det let at organisere træning, der består af andet end spil til to mål.

Træningsforløbet skal ikke følges slavisk fra start til slut, men skal i højere grad ses som et fleksibelt øvelseskatalog, der kan kombineres på kryds og tværs. Nogle dage ønsker holdet måske at lave flere forskellige øvelser, mens det på andre tidspunkter kun vil spille kamp.

Aktiviteter på holdet
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen