Velkommen til den nye sæson 2023/24

13. august 2023, 00.59

Sædder IF er nu klar til en ny sæson. De fleste hold starter om en lille måneds tid. Vi glæder os til at se både nye og ”gamle” medlemmer.

Det er som menneske vigtigt at have nogen at mødes med, at være med i et sammenhold, blive genkendt og yde noget især for sig selv, men også for andre. At dyrke motion er en rigtig god måde at opnå mange af de behov, som vi har.

Vores fællesskab i Sædder IF er meget værdifuldt for rigtig mange medlemmer, og det er vi som forening glade for.

Gymnastikholdene starter op i uge 37. Gymnastikafdelingen har program, næsten som sidste år. Børnegymnastik er skåret ned til et hold (Krudtuglerne) i kommende sæson. Morgengymnastik vil køre som et hold med to træninger om ugen. Læs mere herom i holdoversigten ovenfor. Vi kører samme kontingent, og kontaktpersonerne og trænerne glæder sig til at se dig og dele ud af deres positive energi. (Fuld sæson er fra uge 37-sommerferie). Gratis prøvetime.


Vores nye tiltag til børn og unge er ungdomsfodbold - FC 1913 - Tureby (læs mere i andet opslag på siden).


Voksenfodbold tilbyder nu kun seniorfodbold (8 mandshold).


Vi håber at se jer alle igen - ude og inde på boldbanerne, til badminton, petanque, i gymnastiksalen, skolekøkkenet og i Holmebækhallen.

HUSK, at uden dig, som træner eller medlem er der ingen forening. Bare mød op på et hold, eller kontakt din træner. Vær aktiv i og med din by og bliv genkendt:)