Velkommen til den nye sæson 2022/23

24. august 2022, 12.53

Sædder IF har glædet sig med sine medlemmer, over en næsten Coronafri sæson, og nu håber vi på at bøtten er vendt, så vi igen kan dyrke motion uden særlig frygt for Corona. Vores fællesskab i Sædder IF er meget værdifuldt for rigtig mange medlemmer, og det er vi glade for.


Gymnastikholdene starter op i uge 37. Nogle hold er de samme, mens andre har ændret sig. Yoga er lukket ned, men nye hold opstået med andre øvelser. Læs mere herom i holdoversigten ovenfor. (Fuld sæson er fra uge 37 til sommerferie).


Vi kører samme kontingent sidste år, inkl rabatkontingent ved flere gymnastikhold. Kontaktpersonerne og trænerne glæder sig til at se dig og dele ud af deres positive energi. Kontingentmails udsendes 14 dage før sæsonstart.


Vi håber at se jer alle igen, ude og inde på boldbanerne, petanquebanerne, gymnastiksalen, skolekøkkenet og Holmebækhallen.


HUSK, at uden dig og medlemmer er der ingen forening. Nye medlemmer er naturligvis også velkommen. Bare mød op, eller kontakt din træner. Vær aktiv i og med din by og bliv genkendt:)